bewell

bewell – Σύστημα υγείας INTERMERICAN

Η υγεία μας χρειάζεται μια σφαιρική αντιμετώπιση

«Να είσαι καλά». Μια ευχή που ανταλλάσσουμε μεταξύ μας καθημερινά.Μία επιθυμία να γίνει πράξη το δικαίωμα του καθένα μας για περισσότερη,πιο ουσιαστική και ευτυχισμένη ζωή. Καλύτερη διατροφή, συχνή άσκηση, ψυχική ηρεμία είναι η βάση της ευζωίας. Ταυτόχρονα, η άμεση πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας, όταν τις χρειαστούμε, είναι καθοριστική. Μόνο όταν μπορούμε να διαχειριστούμε οικονομικά οποιοδήποτε θέμα αφορά την υγεία μας, μπορούμε να νιώθουμε ήρεμοι και να είμαστε πραγματικά καλά!Πώς μπορούμε να φτάσουμε σε αυτόν το στόχο; Μπορούμε να βασιστούμε αποκλειστικά στο δημόσιο σύστημα υγείας; Ταυτόχρονα, τα χρήματα που πρέπει να πληρώνουμε οι ίδιοι για τη δημόσια ή την ιδιωτική μας περίθαλψη, αυξάνονται συνεχώς. Όλοι αναγνωρίζουμε την αξία και τον συμπληρωματικό ρόλο της ιδιωτικής ασφάλισης, αλλά μέχρι σήμερα το υψηλό κόστος παρέμενε ένα εμπόδιο για την απόκτησή της. Η αλήθεια είναι ότι η ιδιωτική ασφάλιση δεν ήταν ποτέένα προϊόν πολυτέλειας αλλά μια ακριβή αναγκαιότητα!

Σήμερα όλο και περισσότεροι άνθρωποι αγκαλιάζουν την έννοια της ιδιωτικής ασφάλισης, γιατί αναζητούν περισσότερη ασφάλεια και προστασία για τους ίδιους και τους αγαπημένους τους. Κυρίως, δε θέλουν να αφήσουν στην τύχη ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως η υγεία τους. Η ασφάλιση υγείας δεν είναι μόνο μια επιλογή συναισθηματική, αλλά μια σημαντική οικονομική απόφαση η οποία βασίζεται σε συγκεκριμένα δεδομένα όπως:

  • Το δημόσιο σύστημα υγείας αναθεωρεί σταδιακά τις παροχές του προς τους ασφαλισμένους του και συχνά απαιτείται να συμπληρώνουν οι ίδιοι τα κενά που δημιουργούνται.
  • Οι ιδιωτικές υπηρεσίες υγείας γίνονται ολοένα και πιο ακριβές και η πρόσβαση σε αυτές, χωρίς ιδιωτική ασφάλιση, είναι πολλές φορές απαγορευτική.
  • Ο τρόπος ζωής μας οδηγεί σε αύξηση των προβλημάτων υγείας όπως εμφράγματα, εγκεφαλικά και διάφορα είδη καρκίνου που απαιτούν σημαντικές δαπάνες για την αντιμετώπισή τους.
  • Μια σοβαρή ασθένεια ή μια παρατεταμένη νοσηλεία μπορεί να καταστρέψει οικονομικά ένα νοικοκυριό ή να οδηγήσει σε δραματική μείωση των υφισταμένων περιουσιακών στοιχείων του, αλλάζοντας για πάντα την ποιότητα ζωής της οικογένειας. Ο δανεισμός δεν ήταν ποτέ αλλά και ιδιαίτερα σήμερα η λύση.
  • Η ιδιωτική ασφάλιση υγείας είναι η λύση αλλά μπορούμε να την αποκτήσουμε μόνο όταν έχουμε καλή υγεία. Όταν πια παρουσιάζονται προβλήματα υγείας είναι ουσιαστικά ανέφικτη. Άρα η απόφασή μας δεν μετατίθεται στο μέλλον.

Μέσω της ιδιωτικής ασφάλισης,οι άνθρωποι εξασφαλίζουν πρόσβαση σε ποιοτικές ιατρικές υπηρεσίες. Έτσι δεν αναγκάζονται να λαμβάνουν αποφάσεις με βάση το κόστος των λύσεων, όταν η υγεία τους κλονίζεται!

Η INTERAMERICAN πρωτοπορεί ξανά στο χώρο της υγείας

  • Για 50 χρόνια πρωταγωνιστεί στην ελληνική ασφαλιστική αγορά.
  • Έχει την καινοτομία στο DNA της: Δημιούργησε το πρώτο πρόγραμμα ιδιωτικής ασφάλισης υγείας και το πρώτο ιδιωτικό σύστημα υγείας στην Ελλάδα(MEDISYSTEM).
  • Κανείς δεν γνωρίζει την υγεία καλύτερα: Αποτελεί τη μοναδική ασφαλιστική εταιρεία η οποία διαθέτει ιδιόκτητες υποδομές υγείας και βοηθείας (Αθηναϊκή MEDICLINIC, Πολυϊατρεία MEDIFIRST και ασθενοφόρα).
  • Είναι μέλος της Achmea, του ομίλου που κατέχει την πρώτη θέση στην ασφάλιση υγείας στην Ευρώπη.
  • Έχει υψηλή φερεγγυότητα και ισχυρά οικονομικά μεγέθη. Η Achmea βαθμολογείται με Α, ως ασφαλιστική εταιρεία από τον οίκο αξιολόγησης Fitch και ο δείκτης φερεγγυότητάς της φτάνει στο 184%.
  • Έχει κερδίσει την υψηλή ικανοποίηση των πελατών: Οι πελάτες της INTERAMERICAN συστήνουν και προβάλλουν την εταιρία, σύμφωνα με το σύστημα ποιοτικού ελέγχου NPSTRACKING.

Μια νέα πρόταση που αγκαλιάζει την υγεία σας

Για την καλή σας υγεία από σήμερα και για το αύριο,η INTERAMERICAN δημιούργησε το μοναδικό σύστημα υγείας «bewell».

Πολύ παραπάνω από ένα απλό ασφαλιστικό πρόγραμμα υγείας, το «bewell» είναι μια συνολική πρόταση για την υγεία σας και τη ζωή σας, με σκοπό να σας βοηθήσει να ζήσετε ασφαλέστερα, περισσότερο και καλύτερα. Είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα, το οποίο περιλαμβάνει την ασφάλιση, την πρόληψη, αλλά και τομείς σχετικούς με τη διατροφή, τη φυσική κατάσταση και την ενημέρωση για κάθε θέμα το οποίο αφορά στη διαχείριση της υγείας σας.

Φιλοδοξία μας στην INTERAMERICAN είναι να σας δώσουμε τα σωστά εργαλεία ώστε να γνωρίζετε περισσότερο, να ανησυχείτε λιγότερο, να ελέγχετε τη ζωή σας καλύτερα, να σχεδιάζετε το αύριο και το μέλλον των παιδιών σας με σιγουριά και ασφάλεια! Επιθυμία μας είναι πάνω από όλα να νιώθετε καλά και να έχετε πάντα καλή υγεία. Να ζείτε κάθε στιγμή της ζωής σας, έχοντας ως «μαξιλάρι» αδιαπραγμάτευτης σιγουριάς το ασφαλιστικό σας πρόγραμμα που εσείς δημιουργήσατε με τον συνεργάτη μας!

Font Resize